Inițiative
Număr voturi
21
SMY
Campionatul de Rally Sprint Timis ACR 2019
Locul derulării inițiativei
Campionatul de Rally Sprint Timis ACR 2019
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Campionatul de Rally Sprint Timis ACR 2019 va fi un campionat de automobilism destinat atat pilotilor amatori cat si celor profesionisti si are la origini cele 6 competitii independente organizate de Asociatia "Clubul Sportiv Daniela Zaharie" in anul 2018. Scopurile viitorului campionat sunt: 1. Readucerea automobilismului sub egida ACR si FIA in judetul Timis 2. Educarea publicului in legatura cu regulile si comportamentul aferent acestui stil de competitii 3. Sa ofere oricarui sofer posibilitatea de a-si testa competentele de sofer intr-un mediu controlat si sigur 4. Atragerea tinerilor soferi spre acest gen de competitii organizate in detrimentul teribilismului stradal.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
In cadrul initiativei "Campionatul de Rally Sprint Timis ACR 2019" e vor desfasura atat activitati sportive cat si de informare si educare a cetatenilor cu privire la conduita corecta si preventiva in cadrul acestui gen de competitie dar si in traficul de zi cu zi.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Sperăm că prin aceste acțiuni să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce privește rolul și importanța sigurantei rutiere, educarea publicului si participantilor la competitiile de automobilism, in legatura cu regulile si comportamentul aferent acestui stil de competitii. Ramura sportiva a comunitatii timisorene va avea doar de castigat prin promovarea practicării sportului în rândul tinerilor și dezvoltarea infrastructurii pentru activități sportive în cartiere din Timișoara. Aceste evenimente și concursuri se vor adresa adresate diferitelor categorii de tineri, fiind accesibil tuturor categorii de vârstă, oferindu-le posibilitatea de a-si testa competentele de sofer intr-un mediu controlat si sigur.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Initiativa se va desfasura atat in municipiului Timișoara, cat si in diverse localitat idin judet. Grupul tinta este format atat din copiii şi tinerii din Timisoara, avand si grupa de Karting, destinata copiilor cat si tuturor soferilor care doresc sa isi teseze competentele de sofer intr-un mediu controlat si sigur, urmand reguli si conduite sportive. Promovarea va fi facuta prin mijloace media (pagina de Facebook a echipei sportive „Sport Masters Year 2012”) cat si cu ajutorul partenerilor media: Ziua de Vest, Nova TV si TVR Timisoara
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Dupa imensele reusite ale anului 2018, in care, Asociatia "Clubul Sportiv Daniela Zaharie" a organizat 6 competitii automobilistice independente, cu o medie de 30 de participanti/ etapa, suntem convinsi ca gruparea evenimentelor intr-un campionat ....
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR