Inițiative
Număr voturi
166
Student pentru Societate
Green Complex
Locul derulării inițiativei
Green Complex
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Activitatea are ca scop oferirea studenților oportunitatea de a se relaxa, a învăța și a-și desfășura activitățile extracuriculare într-un complex studențesc curat. De asemenea, vom promova și încuraja voluntariatul în rândul studenților, prin implicarea lor activă în proiect.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Inițiativa va avea ca activitate principală, curățarea generală a complexului studențesc și posibila instalare de diferite facilități în vederea menținerii curățeniei.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Acțiunea răspunde nevoii studenților de a-și desfășura activitățile într-un mediu curat. Acest lucru contribuie nu doar la sănătatea lor fizică, ci și la motivația și productivitatea lor în demersurile lor de zi cu zi.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Principalul grup țintă sunt studenții, inițiativa vizându-i în mod direct. Dorim să promovăm proiectul în căminele din zona complexului studențesc, pentru a atrage câți mai mulți tineri la activitate.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Efectul pe scurtă durată va fi un complex studențesc curat, ce promovează o cultură estetică occidentală, potrivită pentru un oraș demn de titlul de Capitală Culturală. Efectul pe lungă durată va fi motivarea studenților să mențină acea curățenie prin dezvoltarea spiritului lor civic.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR