Inițiative
Număr voturi
167
CSSD etapa judeteana Timis 2019
Etapa judeteana a Cupei Scolilor la Street Dance Timis
Locul derulării inițiativei
Etapa judeteana a Cupei Scolilor la Street Dance Timis
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Cupa Scolilor la Street Dance sau prescurtat CSSD este un proiect la nivel national care se se desfasoara de 4 editii in judetul Timis si creste enorm de la an la an. tot mai multe scoli incep sa participe. Anul trecut putem sa spunem mandrii ca am cucerit titlul de campioana la trupe datorita trupei Urban Girls (Colegiul National Banatean) locul 4 national datorita 5 Shadows (Liceul Bartok Bela). Pe langa aceste rezultate se numara si locul 4 la Battles liceu, Locul 1 si locul 3 la Battles Studenti. Acest proiect are ca scop sa creasca o generatie sanatoasa de dansatori care sa schimbe o generatie care din pacate pana in momentul de fata aplica obiece-uri negative precum excesul de alcool, tutun chiar si droguri.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
- Organizarea concursului - Spectacole de dans - Reprezentarea la faza nationala - Tombole - Workshopuri - Cursuri gratuite
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Culturale, educatie si dezvoltare
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
-elevi -studenti -parinti Vom promova mult in scoli acest concept care indeamna elevii catre o viata sanatoasa, expresiva si autentica (datorita dansului) si reducerea consumului de alcool, tutun cat si incurajarea de a se exprima liber si autentic.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Vom schimba o generatie de tineri care vor deveni de valoare societatii si vor prelua si ei responsabilitati si initiative. Precum isi vor urma si ei visele.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR