Inițiative
Număr voturi
2
Studenti IDMGA
Culture TO GO
Locul derulării inițiativei
Culture TO GO
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Prin initiativa propusa de noi, compusa din trei activitati cu caracter cultural, urmarim realizarea unei proiectii de film cu scopul de a promova Regiunea Banat, un tur ghidat al obiectivelor istorice din orasul Timisoara si o expozitie de fotografie intitulata “Pe strazile Timisoarei”. Toate activitatile vor fi realizate cu ajutorul voluntarilor si se adreseaza studentilor straini, urmarind promovarea orasului Timisoara si a valorilor acestora in mediul international, in contextul Timisoara – Capitala Culturala 2021.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
A1. Proiectia unui film de promovare a regiunii Banat A2. Turul ghidat al obiectivelor istorice din orasul Timisoara A3. Expozitia de fotografie “Pe strazile Timisoarei”
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Implicarea artistilor si specialistilor din domeniul cultural in activitati cu caracter cultural. Crearea unui cadru favorabil activitatilor de voluntariat pentru studenti. Promovarea orasului si a valorilor locale in randul studentilor straini.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Initiativa se adreseaza studentilor straini dornici sa participe la activitati cu caracter cultural artistic avand ca tema orasul Timisoara si Regiunea Banat. Promovarea activitatilor se va realiza cu ajutorul voluntarilor, atat in mediul online, pe site-urile de socializare, cat si fizic prin lipirea afiselor publicitare in centrele universitare.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Atragerea unui public de 50 de tineri in cadrul activitatii A1. Atingerea unui target de participare de 30 de studenti straini implicati activitatea A2. Implicarea a 3 artisti locali in activitatea A3. Implicarea a 11 voluntari in A1+A2+A3.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR