Inițiative
Număr voturi
2
SweetLime
November Notes 3.0
Locul derulării inițiativei
November Notes 3.0
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
A treia ediție a conferinței November Notes in Social Media, dedicată persoanelor active în mediul online, dar și celor care doresc să îl descopere
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Socializare - dezvoltarea relațiilor dintre persoanele implicate în mediul online și crearea de noi conexiuni în comunitatea locală. Inspirație - descoperirea poveștilor de succes ale antreprenorilor locali Content & Campaigns - crearea conținutului de calitate pentru mediul online și promovarea acestuia Comunitate - puterea oricărui creator de conținut este oferită de comunitatea acestuia.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Comunitatea online are nevoie de interacțiune și stimulare în mediul offline. Creatorii de conținut (bloggeri, vloggeri, instagrammeri, antreprenori) au nevoie de inspirație și susținere pentru a evolua în propriul domeniu. Crearea unei legături între comunitatea online șă cea offline pentru a promova inițiativele locale, brandurile locale și, în esență, orașul, în special în contextul în care Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Publicul țintă e format din bloggeri/vloggeri, antreprenori, profesioniști din domeniul digital marketing/PR/social media, studenți/elevi și pasionați de online. Proiectul va fi promovat în mediul online, pe rețelele de socializare și pe bloggurile partenere, dar și la radio și televiziune.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Comunitatea va crește, va fi mai unită. Brandurile locale vor avea posibilitatea de a fi promovate mai bine în mediul online. Va crește notorietatea orașului, deoarece aceasta este singura inițiativă de acest fel din vestul țării.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR