Inițiative
Număr voturi
192
Art Is Back
Literatura la pas
Locul derulării inițiativei
Literatura la pas
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Acest eveniment își propune promovarea unui atelier de literatură lirică, prin intermediul căruia tinerii, sub îndrumarea unui specialist în domeniu, se vor exprima liber și vor creea poezie contemporană. Dintre produsele atelierului, vor fi alese diferite versuri ce vor fi expuse pe diferite suprafețe pentru a promova literatura, dar și tinerii scriitori.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
În primul rând, va exista o perioadă în care oamenii se vor putea înscrie la atelierul de poezie, acest anunț va circula pe Facebook, dar și în offline. Apoi, va urma atelierul propriu-zis de literatură lirică din care vor rezulta creații artistice ce vor fi expuse publicului larg din Timișoara. Prin expunere se face referire la pictarea unor scări/ziduri/clădiri din oraș.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
- nevoia de exprimare liberă - nevoia de a promova literatura contemporană
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Beneficiarii direcți sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani care vor fi participanți la atelier; Beneficiarii indirecți vor fi locuitorii orașului ce vor lua contact direct cu creațiile expuse. Metode de promovare: - offline: afișe, roll-up, flyer, harta locațiilor în care se găsesc creațiile expuse - online: reclamă plătită pe Facebook și Instagram
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Inițiativa noastră va încuraja viitorii scriitori să-și exprime liber sentimentele și trăirile. De asemenea, se încurajează consumul de artă și cultură de calitate.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR