Inițiative
Număr voturi
42
Tot mai sus
Climber & Rookie of the year
Locul derulării inițiativei
Climber & Rookie of the year
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
La sfarsit de an, comunitatea cataratorilor din Timisoara, doreste sa ofere un premiu sportivului cu cele mai notabile realizari, cat si celui mai bun debutant.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Pentru a stabili cel mia bun debutant, se va organiza un concurs cu 20 de trasee. Cine va acumula cele mai multe puncte va iesi castigator. Pot participa persoanele care au mai putin de 2 ani de experienta.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Timișorenii au nevoie să facă mai mult sport și să meargă mai mult la munte! Prin acest concurs încercam să promovăm cățăratul ca și sport urban. În România încă este un sport de nișă, dar în țările mai dezvoltate mișcarea a luat amploare, iar o consecință a fost introducerea căţăratului ca sport olimpic la Tokyo 2020.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Ne adresăm în special persoanelor active, dar cine nu-și dorește o activitate ce te menține în formă fizică, are și o latură mentală, te provoacă de fiecare dată la ceva nou, implică o socializare cu ceilalți pasionați și reprezintă o rampă de lansare pentru weekenduri active în natură? Promovarea se va face prin afișe, prin comunitatea pasionaților de sporturi montane, online pe site-ul onemove.ro și prin rețeaua Facebook.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Un astefel de concurs generează un efect de WOW în rândul spectatorilor și o dorință de a încerca acest sport. Timișoara nu are o tradiție pentru sporturile alpine și noi încercam să schimbăm asta. Promovăm aceste activități și încurajăm ținerii să vină, să încerce cățăratul în sală și astfel li se poate deschide drumul spre alpinism și escalada la stâncă.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR