Scopul proiectului Com’On Timișoara este derularea unui proces participativ bazat pe implicarea tinerilor în comunitate. Pe baza rezultatelor obținute, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș va premia inițiative ale unor grupuri informale de tineri din localitate care au legătură cu obiectivul competiției, și anume acela de a implementa proiecte în diferite locații în Timișoara.

Proiectul își propune implicarea cetățenilor din Timișoara într-un proces democratic de deliberare și decizie pentru stabilirea modalității optime de cheltuire a (unei părți din) bugetului public.

„COM’ON Timișoara” este denumirea aleasă pentru această inițiativă. COM’ON dorește să transmită spiritul acestui proiect, faptul că este un proiect al întregii comunități, dar conține și un îndemn des folosit în limba engleză, un fel de HAIDE, care îndeamnă la participare.

NoutățiVezi toate
 • Listă inițiative câștigătoare Com
  Listă inițiative câștigătoare Com'On Timișoara 2019

  Click aici pentru a vedea care sunt cele 15 inițiative câștigătoare Com'On Timișoara 2019.

 • Anunț modificare regulament
  Anunț modificare regulament

  Com’On este proiectul ce se bazează pe principiul de bugetare participativă, principiu care oferă un rol important locuitorilor Timișoarei, care au șansa de a decide către ce proiecte să fie redirecționată o parte din bugetul public – în cazul nostru, ...

 • Noul termen limită de înscriere a inițiativelor
  Noul termen limită de înscriere a inițiativelor

  Noul termen limită de înscrieri a inițiativelor este 22 noiembrie!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
 • Primăria Municipiului Timișoara
 • Grupul PONT