Inițiative
Număr voturi
50
Urban PR
Come together
Locul derulării inițiativei
Come together
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Proiectul “Come Together” consta intr-o instalatie cu rol multiplu: are scopul de a stimula participarea publica a tinerilor prin atragerea lor intr-un punct comun; cresterea constientizarii asupra spatiului verde din Complexul Studentesc; atragere atentiei asupra posibilitatilor pe care spatiul public le poate oferi; energizarea si revigorarea spatiului public. Prin proiectul nostru dorim sa satisfacem una din nevoile de baza ale tinerilor din Complexul Studentesc: prin crearea unei atmosfere potrivite socializarii si a unui punct in care schimbului de idei este incurajat. Mesajul proiectului este “Come together and share experiences”.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
In cadrul initiativei se doreste generarea unui spatiu potrivit socializarii, crearea de noi relatii si schimb cultural.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Proiectul stimuleaza participarea publica a tinerilor, incurajeaza comportamentul pro mediu si crestere nivelul de siguranta in Complexul Studentesc.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupul tinta este reprezentat de tinerii din Complexul Studentesc. Proiectul va fi promovat prin intermediul canalelor de socializare digitale.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Efectul dorit este shimbul inter-cultral al tinerilor din Complexul Studentesc. Prin intalnirea intr-un punct comun, tinerii fac schimb de idei si experiente intr-un cadru relaxat.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR