Inițiative
Număr voturi
63
comunitatea solidară Basca
Mentorat gratuit teatru forum
Locul derulării inițiativei
Mentorat gratuit teatru forum
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Oferirea de consiliere şi mentorat gratuit pentru crearea unui teatru forum, pentru cel puţin 10 dintre participanţii la un curs de formare profesională.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Timp de 3 luni, în lunile ianuarie, februarie şi martie 2018 echipa noastră va oferi consultanţă şi mentorat gratuit pentru cel puţin 10 studenţi, profesori sau lucrători de tineret care doresc să dezvolte un proiect de teatru forum. Aceasta se traduce prin: - acces la resurse specifice online şi offline (cărţi, articole, videoclipuri etc.) - cel puţin o întâlnire cu fiecare beneficiar - cel puţin o sesiune comună de lucru cu grupul cu care beneficiarii implementează proiectele - disponibilitate de a oferi sprijin şi informaţii online şi prin telefon în toată perioada - sprijin în promovarea proiectului final rezultat
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Discriminarea pe criterii etnice, rasiale, sexuale, economice etc., violenţa de orice tip, lipsa de dialog şi solidaritate.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Iniţiativa va fi promovată în Timişoara şi în împrejurimi, atât online cât şi offline către studenţi şi profesori, lucrători de tineret, lucrători sociali şi profesionişti din teatru, prin: afişe, flyere, invitaţii directe prin email, recomandări, telefonic şi prin social media.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Ne aşteptăm ca cel puţin 5 dintre persoanele care vor beneficia direct de această iniţiativă să dezvolte proiecte de teatru forum în comunităţile în care activează.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR