Inițiative
Număr voturi
41
Azvarlirea
Another Disc Through the Wall
Locul derulării inițiativei
Another Disc Through the Wall
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Evenimentul consta in 2 zile pline de Ultimate Frisbee! Pana acum au participat echipe din Romania, Bulgaria si jucatori din Ungaria, Moldova, etc, iar anul acesta impreuna cu voi dorim sa aducem si mai multe echipe.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Pana acum am avut doar meciuri de Ultimate, dar anul acesta am dori sa promovam mai mult ceea ce inseamna Ultimate si anume S.O.T.G. (spirit of the game)! S.O.T.G. este lucrul specific acestui sport, deoarece, spre deosebire de altele, Ultimate-ul te invata sa te autoarbitrezi, sa comunici cu adversarul si nu face discriminare de sexe (intr-un meci se poate juca atat fete cat si baieti).
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Noi consideram ca acest sport ar aduce o alta gandire, de care are nevoie societatea noastra. In primul rand discriminarea intre sexe, comunicarea si fair-play-ul. Intr-o societate in care totul este cum este, acest sport iti aduce aminte ca intr-un final suntem oameni si ar trebui sa vorbim mai mult unii cu altii, fara sa ne putem etichete, pentru a rezolva probleme comune fara interventia altor organe abilitate (lipsa arbitrilor),
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Tinerii de peste 16 ani sunt grupul tinta, dar nu numai. Acest sport este practicat de oameni de toate varstele, la nivel mondial existand si Masters (45+ ani). In cadrul proiectului nostru actual ,,Azvarlirea in licee" ne axam chiar pe promovarea acestui la acesta categorie de varsta.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Ca si efect ne dorim ca lumea sa faca sport, sa alerge in primul rand (un disc costa aprox. 50 lei, iar ca si teren e de asuns unul de fotbal), sa arate oamenilor ca se poate comunica pentru a ajunge la un numitor comun, fara ajutor din partea altora si bineinteles sa educe lumea in problema discriminalitatii intre sexe.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR