Inițiative
Număr voturi
7
TALL
Job pentru Job
Locul derulării inițiativei
Job pentru Job
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Initiativa propusa de echipa noastra ,vine in sprijinul timisorenilor prin conceptul Job pentru Job. Punerea in practica a comertului nemonetizat. Pe parcursul - a trei zile , participantii sunt invitati sa isi ofere serviciile, abilitatile si talentele contra unor altor servicii.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Activitatile de baza ale conceptului nostru sunt cele de - de informare , de punere in contacat, de ajutorare . Ca exemplu -avem dorinta unui tanar bucatar de a isi modifica hainele, iar a unei croitorese de a beneficia de produse proaspete de patiserie . Pe perioada a trei zile , le oferim tinerilor oprtunitatea de a se informa si ajuta prin ideea de serviciu pentru serviciu si prin lipsa totala monetizarii acestora. Pentru inceput fiecare participant , trebuie sa completeze un formular - in care trebuie sa isi desscrie talentul/meseria/profesia ,iar mai apoi una sau maxim trei optiuni de job-uri de care doreste sa beneficieze. Oferim un cadru calduros in care tinerii participanti se pot intalnii, informa , contacta , ajuta. Libera alegere a participantului (asupra persoanei /joburilor pe care acesta le decide ) este principalul factor al acestui concept . Finalizarea schimbului se face prin completarea unui contract pe termen limitat intr e frunizorii de servicii.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Inițiatiativei de economie socială. Colaborare - integrare între tineri -oferirea unui cadru flexibil și adaptat prin care tinerii să poată să își ofere reciproc sprijin și să învețe unii de la alții. Stimularea participării publice a tinerilor și optimizarea identificării nevoilor tinerilor.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupurile tinta - studenti, someri, elevi, persoane cu venituri mici. Dorim sa promovam acest concept pe scoial media ,mediile academice, si pe alte platforme ce atrag interesul publicului larg.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Acoperirea unei plaje importante si definitorii pentru dezvoltarea initiativei noastre. Nasterea unui interes real fata de proiectul nostru,posibilitatea de acumulare a unor noi experiente, valorizarea si sustinerea talentelor, comunicarea directa cu tinerii.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR