Inițiative
Număr voturi
79
StudentRethink
International-Vibe
Locul derulării inițiativei
International-Vibe
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
1. Identificarea celor 35 de tineri studenți ce vor beneficia de proiect. 2. Invitarea acestora să ia parte la proiect. 3. Pregătirea unui program pentru aceștia ce să cuprindă un tur al orașului și o întâlnire cu oameni emblematici pentru oraș pentru a transmite vibe-ul orașului într-un mod cât mai personal. 4. Conturarea unui mecanism împreună cu participanții prin care aceștia să promoveze orașul Timișoara. 5. Evaluarea proiectului prin aplicarea unor chestionare.
Cărei nevoi a comunității timișorene credeți că răspunde proiectul vostru?
Timișoara este un oraș deosebit atât la nivel național, cât și la nivel internațional, primind titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 și fiind oraș candidat la titlul de Capitala Europeană de Tineret 2020. În acest context, comunitatea timișoreană ar trebui să se mândrească cu orașul nostru și să îl promoveze cu orice ocazie.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupul țintă este reprezentat de tineri studenți atât din alte țări, cât și din Timișoara. Beneficiari direcți sunt tineri studenți cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani din 35 de țări. Beneficiari indirecți sunt tinerii din Timișoara ce au contact direct cu studenți internaționali, cunoștințele beneficiarilor direcți și comunitatea timișoreană. Promovarea inițiativei se va realiza în proporție de 90% în mediul online.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
În urma proiectului, beneficiarii vor promova Timișoara în rândul cunoscuților.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
  • Primăria Municipiului Timișoara
  •  Grupul PONT
  • BCR